Banka e Shqipërisë ka prezantuar prerjen re të kartëmonedhës 1000 lekëshe dhe 10.000 mijë lekëshe.

10,000 lekëshi i ri dhe prerja e re e 1,000 lekëshit do të hidhen në treg në 1 korrik 2021.

1623748553_1000.jpg