PARTIA DEMOKRATIKE MERR MBËSHTETJEN E BANORËVE, PËR ZHVILLIMIN E ZONËS. Kjo ka qene pritja qe i kane rezervuar kandidatit te Partise Demokratike, Zef Hila banoret e pallateve ne Vau Dejes. Mes entuziazmit dhe garancisë për fitore, banoret kane shprehur bindjen se vota ne 21 Qershor do te jete për Partine Demokratike dhe kandidatin Zef Hila.

Gjate fjalës se tij, kandidati i PD-se për Bashkinë Vau Dejës, Zef Hila është shprehur se marrëveshja e tij është me banoret e kësaj zone, me ato banore te cilët përkrahin zhvillimin e kësaj zone, me investime ne infrastrukture, arsim dhe shëndetësi. Kryetari i Grupit te Punës se Partisë Demokratike Gjokë Uldedaj, gjatë fjalës së tij deklaroi se Partia Socialsite është zhytur ne paqartësi dhe po mashtron banorët. Nje garanci per fitore, nje mesazh I qarte jo vetem politik, por edhe nje mesazh human nga vete njerezit te cilet shohin shpresen dhe vazhdimesine me Zef Hilen dhe Partine Demokratike ne zgjedhjet e 21 Qershorit

Artikulli paraprakZGJEDHJET, DY KANDIDATET FLASIN PËR ROLIN E GRAVE
Artikulli tjetër“TRE HALLA DHE NJË TUL”