SIPAS TYRE ÇDO DITË PËRBALLEN ME SITUATA NGA MË TË NDRYSHME. Frike pasiguri, dhe veshtiresi ne qarkullim. Me keto fjale e perkufizojne kalimin ne rrugicat e gjuhadolit, vete banoret e kesaj zone te cilet deklarojne se cdo dite eshte nje sfide e re per te qarkulluar.

Sipas tyre, automjetet kalojne ne cdo lloj sensi qe ato duan, por edhe rrugicat e ngushta tek te cilat eshte lene sensi I hapur I qarkullimit, jane nje problem me vehte. Star Plus, e ka trajtuar shpeh here nje situate te tille problematike, ne qender te qytetit te Shkodres ne nje nga zonat me te vejtra te qytetit te Shkodres. Por duket qe sic ndodh shpeh here, institucionet bejne veshin shurdh per tiu pergjigjur angkesave te vete qytetareve dhe duke vene shpesh here interesin e tyre personal para atij te publikut, qe detyrohet cdo dite te perballet me nje problematike te njohur por qe zgjidhja nuk dihet se kur do te ndodhe.

Artikulli paraprakPREZANTOHET HARTA DIXHITALE E QARKUT TË SHKODRËS
Artikulli tjetërDËSHMORËT E 2 PRILLIT, DEKOROHEN “NDERI I KOMBIT”