Një zarf i bardhë mbërriti në shtëpinë e “Big Brother Vip”

Banorët deklaruan dy emra, një femër dhe një mashkull të cilët do të gëzonin një epitet shumë komik.

Me shumicë votash ata përzgjodhën Sarën dhe Granitin si çiftin më pak aktiv në lojrat e “Vëllait të Madh”.

Ata të dy do duhet të mbajnë nga një fashë me dixhiturën: Z. dhe Znj. Pema.

Spektaklin e së premtes për ta do të ketë një komunikim të rëndësishëm.