POSTIMI I BARDH SPAHISE

Ne 8 vite, kjo qeveri varfëroi shkodranët, rriti papunësinë, mbylli biznese, rrita taksat, një politikë aspak miqësore ndaj biznesit.

Biznesi sot në Shkodër është në kushtet e mbijetesës dhe këtë e pranojnë në çdo komunikim me ta bizneset në Shkodër.

Por bizneset në rajonin 2 në Shkodër, kanë shpresë tek programi për ekonominë, që do të ketë shtylla kryesore e qeverisë së pas 25 Prillit.

Edhe pak ditë na ndajnë nga fitorja e madhe e të gjithë shqiptarëve!

#25Prill #PD #Nr.9️⃣
#BardhSpahia #Nr.7️⃣
#ShkodraFiton
#ShqipëriaFITON 🇦🇱✌️