POSTIMI I PLOTE I BARDH SPAHISE

Varfëri, papunësi, vështirësi ekonomike. Në këtë pikë e ka kthyer çdo shkodran qeveria e Edi Ramës.

Por banorët e rajonit 2 në Shkodër kanë shpresë dhe alternativë, duke mbështetur Partinë Demokratike.

Është e vetmja forcë politike me një program të qartë për daljen nga kriza të biznesit, të zhvillojë ekonominë, të afrojë Shqipërinë me BE-në 🇦🇱🇪🇺

Alternativa e PD është për familjen, për rininë, për ekonominë, për t’i rikthyer shpresën shqiptarëve.

#BASHKË
#25Prill #NDRYSHIM #PD #Nr9
#BardhSpahia #Nr7 ✌️✌️
#ShqipëriaFITON ✌️🇦🇱