Kënaqësi ta nisësh ditën me një kafe mes figurave të vlerësuara të qytetit tonë. Mirënjohje për gjithçka kanë dhënë dhe japin për Shkodrën, si dhe vlerësimin e mbështetjen e treguar ndaj meje.

#votoBardhSpahia2
#votobashkëfitojmë1