POSTIMI I PLOTE I BARDH SPAHISE

Largësia fizike nuk e ndal dëshirën dhe iniciativën e bashkëatdhetarëve tonë jashtë vendit për të dhënë kontributin e tyre në këto ditë fushate, ku të gjithë bashkë punojmë me një qëllim të vetëm: Ndryshimin e madh.

Platforma dixhitale “Zoom” është bërë për mua një mjet ekselent komunikimi i përditshëm, për të përcjellë mesazhe dhe për të marrë opinione me vlerë të shumë bashkëqytetarëve tanë që jetojnë jashtë vendit.

Këshillat dhe problematikat e tyre mbeten përherë jashtëzakonisht interesante dhe frymëzuese edhe për tu bërë zëri i tyre.

#Bashkë
#25Prill #NDRYSHIM #PD #Nr9
#BardhSpahia #Nr7 ✌️✌️
#ShqipëriaFITON ✌️🇦🇱