POSTIMI I PLOTE I BARDH SPAHISE

MËNGJES ME GAZETARËT E SHKODRËS

E nisa mëngjesin me një kafe miqësore me gazetarët e Shkodrës. Ato janë çdo ditë në terren dhe njohin më së miri problematikat e qytetit.

Së bashku diskutuam mbi çështje të rëndësishme që lidhen me Shkodrën dhe bashkëndamë se si mund të përmirësojmë jetën e banorëve të Shkodrës.

Përtej politikës të gjithë e duam Shkodrën dhe bashkohemi miqësisht për të diskutuar për të ardhmen e qytetit.

#25Prill #NDRYSHIM #PD #Nr9
#BardhSpahia #Nr7 ✌️✌️
#ShqipëriaFITON ✌️🇦🇱