Çdo pushtet i dalë nga bota e krimit dhe paratë e pista nuk jeton gjatë, ndërsa shpirti i lirë i Shkodrës i ka rezistuar edhe kohëve më të errëta.
Mirënjohje për të gjithë qëndrestarët dhe ata që nuk bëjnë kompromis për lirinë.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=626053552874754&set=a.227983702681743