POSTIMI I BARDH SPAHISE

TAKIM ME GRATË E RAJONIT 2 NË SHKODËR

Energjia dhe mbështetja e pakursyer e nënave, grave dhe vajzave është dëshmia më e qartë se ndryshimi i madh do të nisë nga ky rajon, nga Shkodra dhe e gjithë Shqipëria për të larguar këtë qeveri që i humbi shpresën shqiptarëve.

Me gratë dhe vajzat e Rajonit 2 në Shkodër, roli i të cilave është i patjetërsueshëm në çdo sektor të jetës.

#Bashkë
#25Prill #PD #Nr.9️⃣
#BardhSpahia #Nr.7️⃣
#ShkodraFiton
#ShqipëriaFITON 🇦🇱✌️