POSTIMI I PLOTE I BARDH SPAHISE

Në çdo takim me banorët e Shkodrës dallohet nevoja imediate për ndryshim!
Me banorët e zonës së ish Zukth Kashtës, bashkëndamë vizionin dhe programin e Partisë Demokratike.

Një program për familjen, për rininë, për ekonominë, për afrimin e Shqipërisë me BE-në
Partia Demokratike është e vetmja alternativë që sjell ndryshimin, e vetmja forcë politike që i dha vendit anëtarësimin në NATO, solli liberalizimin e vizave dhe bashkoi shqiptarët me rrugën e kombit!

#25Prill #PD #Nr.9️⃣
#BardhSpahia #Nr.7️⃣
#ShkodraFiton
#ShqipëriaFITON 🇦🇱✌️