Kryetari i bashkisë Shkodër Bardh Spahia përmes një postimi në ‘Facebook’ tha se 14 Maji është mision i vështirë, por është misioni ynë dhe ne do ta kthejmë në fitoren tonë!

POSTIMI I PLOTË

✌️14 Maji është mision i vështirë, por është misioni ynë dhe ne do ta kthejmë në fitoren tonë! Në Shkodër ne do të fitojmë! Por duhet dhe do të fitojmë në të gjithë Shqipërinë!

#BashkëFitojmë
#Votonr2BardhSpahia
#Votonr1koalicioni”BashkëFitojmë”