Postimi i plote i Bardh Spahise

GATI TË PËRSËRISIM 22 MARSIN E 1992-it
Si sot 29 vite më parë, shqiptarët përmbysën me votë të lirë rregjimin diktatorial më të egër të Europës dhe filluan rrugëtimin e pandalshëm drejt bashkimit me aleatët e miqtë perëndimorë, për të dalë plotësisht nga izolimi 46 vjecar.

22 Marsi i vitit 1992 na kujton se si nisi rruga drejt lirisë e shpresës me Partinë Demokratike, e sesi nën qeverisjet e saj, vendi u antarësua në organizatat ndërkombëtare, shqiptarët lëvizin pa viza 🇪🇺, e Shqipëria qëndron krenarisht përkrah SHBA-ve dhe aleatëve të tjerë si anëtare e NATO-s.🇦🇱🇺🇸

Në 8 vitet e fundit, ky rrugëtim ka ngecur për shkak të rregjimit të Edi Ramës e shpurës së tij, por secili e ka një mundësi që situata të ndryshojë.

Njëlloj si 29 vite më parë, shqiptarët kanë shansin të bëjnë NDRYSHIMIN për vete, për fëmijët, për ekonominë, për bashkimin me Europën. Lulzim Basha dhe PD munden ta realizojnë këtë, njëlloj si në të kaluarën. Eshtë FAKT!

Njëlloj si 29 vite më parë, këtë #25Prill shqiptarët duhet të bashkohen për të mos humbur më kohë, për të tashmen e të ardhmen!

#22Mars1992#25Prill2021#MePD#MeLulzimBashën#ShqipëriaFITON🇦🇱✌️