Postimi i plotë i Bardh Spahisë

#PD E VETMJA ALTERNATIVË PËR T’I OFRUAR SHPRESË SHKODRANËVE
Takimet derë më derë, me banorë të grupseksionit 2/1 në Shkodër, janë dëshmi e një realiteti që tregojnë se shkodranët besojnë tek e nesërmja.
#25Prilli është dita në të cilën të gjithë bashkë do t’i rikthejmë besimin dhe shpresën shkodranëve dhe të gjithë shqiptarëve, se Partia Demokratike është e vetmja mundësi për një Shqipëri më të mirë.
Në 8 vite, kjo qeveri i humbi shpresën shqiptarëve, me sjelljen denigruese ndaj qytetarëve të saj.
Sot të gjithë #bashkë duhet të besojmë se e vetmja alternativë, për familjet tona, për ekonominë, për rininë, për Shqipërinë, është Lulzim Basha dhe Partia Demokratike.
E vetmja mundësi që na afron me BE-në, sjell më shumë mirëqënie dhe mundësi reale për zhvillimin e vendit.
#Bashkë 🤝
#25Prill
#ShkodraFiton ✌️✌️
#ShqipëriaFiton ✌️🇦🇱