POSTIMI I BARDH SPAHISE

Takimet derë më derë me qytetarë të Rajonit 2 në Shkodër, bëjnë një panoramë të qartë të situatës kritike në vend!

Ekonomi e rrënuar, papunësi e shtuar, pasiguri dhe humbje e shpresës!

Partia Demokratike është alternativa e vetme për shpresë për shkodranët dhe shqiptarët, me një plan konkret për të nxjerrë vendin nga kriza ekonomike, uljen e papunësisë dhe integrimin e vendit në BE.

25 Prilli është dita ku të gjithë bashkë duhet të votojmë masivisht kundër korrupsionit dhe krimit!

#25Prill #PD #Nr.9️⃣
#BardhSpahia #Nr.7️⃣
#ShkodraFiton
#ShqipëriaFITON 🇦🇱✌️