Kandidati për deputet në radhët e PD-së për qarkun Shkodër, Bardh Spahia, ka zhvilluar një takim me pedagogët e UNISHK.

Spahia shtoi se të gjithë e kanë kuptuar që kjo qeveri i ka sorollatur të rinjtë në të ashtuquajturat “reforma”, që sipas tij nuk kanë sjellë asnjë rezultat në qasjen dhe zhvillimin arsimor.

Kandidati për deputet premtoi se Partia Demokratike ka një program të qartë lidhur me arsimin, në investime, në meritokraci, në pasurimin e kurrikulave dhe kthimin e dinjitetit të profesionit më fisnik për zhvillimin e brezave.

POSTIMI I PLOTË

Takim me pedagogët e Universitetit “Luigj Gurakuqi”
Sistemi arsimor është dështimi “par excellence” i qeverisë Rama në këto 8 vite!
Të gjithë e kanë kuptuar që kjo qeveri i ka sorollatur të rinjtë në të ashtuquajturat “reforma”, të cilat nuk kanë sjellë asnjë rezultat në qasjen dhe zhvillimin arsimor!
Partia Demokratike ka një program të qartë lidhur me arsimin, në investime, në meritokraci, në pasurimin e kurrikulave dhe kthimin e dinjitetit të profesionit më fisnik për zhvillimin e brezave!
#Bashkë
#25Prill #PD #Nr.
#BardhSpahia #Nr.
#ShkodraFiton
#ShqipëriaFITON