Kandidati për deputet i partisë Demokratike, Bardh Spahia gjatë bisedës me qytetarët, premtoi se në grupseksionin 2/2 në Shkodër janë të gjithë gati për një tjetër rezultat fitues ashtu si në zgjedhjet e fundit, për të votuar Partinë Demokratike.

POSTIMI I PLOTË
Bashkë në cdo sfidë, edhe kësaj radhe fitorja do të vijë nga Shkodra për Partinë Demokratike
25 Prilli është momenti që ndan të mirën dhe të keqen.
Këto janë mesazhe që unë marr në çdo takim me qytetarë të Shkodrës, simpatizantë dhe anëtarë të PD
Në grupseksionin 2/2 në Shkodër janë të gjithë gati për një tjetër rezultat fitues ashtu si në zgjedhjet e fundit, duke votuar Partinë Demokratike
Nuk ka asgjë që na ndalon, PD e vetmja shpresë