Kandidati për deputet i PD qarku Shkoëwr Bardh Spahia, ka takuar ditën e sotme banorët e rajonit 2. Ai shprehet i sigurtë se banorët do t’i japin votën PD në zgjedhjet e 25 prillit.

Banorët e Rajonit 2 në Shkodër e dinë mirë se 25 Prilli ështe dita që vendos të ardhmen tonë.

Gjatë takimit me banorë të zonës, biznese, njësi shërbimi, duket qartë që tek të gjithë ka zhgënjim me situatën aktuale dhe ndjehet dëshira e madhe për ndryshim.

Shqipëria ka nevojë për ndryshim dhe koha është sot. Janë njerëzit ato të cilët do ta sjellin ndryshimin, këta banorë të vetëdijshëm për fatin e tyre.

Partia Demokratike ka një angazhim konkret për shkollimin, trajnimin, punësimin dhe mbështetjen familjare.

#25Prill #NDRYSHIM #PD #Nr9
#BardhSpahia #Nr7 ✌️✌️
#ShqipëriaFITON ✌️🇦🇱