POSTIMI I PLOTE I BARDH SPAHISE

#25Prilli do të jetë pa asnjë mëdyshje fitorja e të rinjve, e veçanërisht atyre që do të votojnë për herë të parë ✅

Frymëzimi që përçojnë të rinjtë janë burim energjie për mua dhe mbështetja dhe fryma e fitores së Partisë Demokratike ✌️✌️

Të rinjtë besojnë tek e nesërmja, tek programi i Partisë Demokratike, si e vetmja alternativë.

Vota për #Partinë Demokratike, është votë për të ardhmen e familjes, votë për rininë dhe rikthimin e #shpresës
#RiniaFiton ✌️✌️
#ShqipëriaFiton ✌️🇦🇱
#25Prill