“Festat janë një moment i bukur gëzimi dhe bashkimi me njëri – tjetrin. E këtë gëzim të Fiter Bajramit pata kënaqësinë ta ndaja me familjen e nderuar Kazazi. Bashkë me kandidatet për këshillin bashkiak uruam përmes kësaj vizite jo vetëm familjen Kazazi, por edhe çdo besimtar mysliman të Shkodrës.

Traditat e qytetit tonë kanë qënë ndër rrjedhat e shekujve të bukura e të mbushura me mesazhe vëllazërie.
Gëzuar Fiter Bajramin🤲”