POSTIMI I BARDH SPAHISE

#Bashkë, për PD, për një fitore historike në zgjedhjet e 25 Prillit
Grupseksioni 2 në Velipolë është gati për fitoren e madhe të 25 Prillit

Fryma e fitores ndjehet kudo në çdo takim me anëtarë dhe simpatizantë të Partisë Demokratike

Velipoja në këtë betejë e ka bërë zgjedhjen e saj duke mbështetur Partinë Demokratike✌️✌️
#Velipojafiton ✌️
#Shkodrafiton ✌️
#Shqipëriafiton 🇦🇱