DEDVUKAJ: PO PUNOJMË EDHE PËR PËRMIRËSIMIN E SINJALISTIKËS. Shume shpejt Autoriteti Rrugor Verior do fillojë rikonstruksionin e rrugës Bardhaj-Mes ketë e tregoi për Star Plus drejtori Nikolin Dedvukaj.

Ndërkohe ky institucion po punon edhe për përmirësimin e sinjalistikës rrugore dhe shmangien e dëmtimeve të saj. Sinjalistika rrugore është një nder shkaqet kryesore te aksidenteve në akset tona rrugore prandaj nevojitet ndërhyrje për përmirësimin e saj por mbi te gjitha dënimin e personave te papërgjegjshëm që e dëmtojnë sinjalistikën qofte kjo horizontale apo vertikale.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”https://www.youtube.com/embed/1HZP42LI9ek” frameborder=”0″ allowfullscreen ]