U parashikua të përfundojë në fund te nëntorit te këtij viti por punimet nuk kane perfunduar akomasituata e ketij aksi eshte e tille . Ky investim I cili vlerësua ndër më të rëndësishmit për këtë zonë, duke ndikuar direkt në zhvillimin e zones ne bujqësi dhe turizem ,mendohet te perfundoje ne 31 janar 2016.

Inxhinieri I firmes kontraktuese Ilir Neziri na rrefen jashta kameras se aksi eshte mjaft i rëndësishme për këto njësi vendore që tashmë janë pjesë e bashkisë së re Shkoder.Kjo firme shprehet se Vlera e investimit shkon ne 428 milion leke te reja teksan thekson qe eshte ndryshuar paketa konstruktive e rruges rrenjesisht. Sipas kesaj te fundit 3 kane qene shkaqet qe kane cuar ne shtyerjen e afatit.Vonesa per arsye te shpronesimeve, projekti ne fillim ka parashikuar vetem nje shtrese asfalti dhe eshte dashur nderhyrja e firmes per akorduar doren e dyte dhe e fundit me e rendesishmja eshte mungesa e fondeve nga ana e autoritetit rrugor.firma njofton nder te tjera se deri tani eshte punuar me fondet e saj me ane te kredive.

Artikulli paraprakNDOU: MBËSHTESIM PROTESTËN E 3 DHJETORIT TË BSPSH
Artikulli tjetërNDAHET NGA JETA ALI KAZAZI, HOMAZHET TE MARTEN PRANE BASHKISE