Kreu i PD-së, Lulzim Basha komunikim për mediat, pas humbjes në zgjedhje. Ai e ka cilësuar 25 prillin si një masakër elektorale.

“25 prillit masakër elektorale viktima nuk është PD, por besimi shpresa që zgjuam dhe bashkuam pavarësisht rolit të paprecedente të krimit dhe parave të pista dhe shkrirjes së

vijave ndarëse të partisë dhe shtetit nuk ia doli që të ulte përmasat e shqiptarëve ndaj dhe detyrimi ynë është ndaj shqiptarëve, teksa ne vazhdojmë mbledhjen e fakteve të masakrës së 25 prillit, ju drejtojini mikrofonin te Rama, Rakipi dhe Tom Doshi. Beteja do bëhet në çdo front”, tha Basha.