Kryetari I Partise Demokratike Lulzim Basha ne protestën e opozitës ka riperseritur serish apelin ndaj qeverise duke kërkuar një qeveri teknike dhe zgjedhje te parakohshme.

Kryetari Basha, ftoi qytetaret ne revolten kunder kesaj qeverie qe po varferon shqiptaret