Kryetari i PD-së Lulzim Basha e quajti superskandal ekstradimin e Nezar Seitajt në Itali. Në një prononcim në oborrin e Kuvendit Basha deklaroi “Mafia në pushtet e ekstradoi për ti mbyllur gojën dhe për të mbrojtur Ramën e Tahirin Mafia në pushtet e ekstradoi duke shkelur të gjitha ligjet me një qëllim që ti mbyllë gojën për të mbrotjur Saimir Tahirin dhe më pas Edi Ramën për të mbrojtur kupolën në pushtet

Sot opozita kërkoi fjalën në lidhje merregulloren për të kërkuar praninë e Edi Ramës i cili u fsheh siç u fsheh para bashkimit të shqiptarëve më 27 janar, kërkoi vrimën e opozitës për tiu fshehur opozitës si më 27 janar.