Kreu i PD, Lulzim Basha ka dhënë mesazh për 25 prillin duke nxjerrë sloganin e fushatës.

Basha thotë se Shqipëria meriton të kthehet në rrugën e duhur për të fituar.

Nga ana tjetër ai thotë se ‘’Më 25 prill Rama humb dhe Shqipëria fiton’’.

STATUSI NGA LULZIM BASHA

Në 25 prill, Shqipëria meriton të kthehet në rrugën e duhur, meriton të fitojë. Më 25 prill Rama humb dhe Shqipëria fiton