KRYETARI I PD TAKOEHT ME BANORË, NJIHET ME VËSHTIRËSITË EKONOMIKE. Lulzim Basha, Kryetari I Partise Demokratike te Shqiperise ka qene ne Komunen e bushatit. Ai fillimisht eshte ndalur ne bizneset e zonës ku është njohur me problemet dhe veshtiresite ekonomike.

Kandidati I PD Zef Hila, u shpreh se Bashkia Vau Dejes, do te kete taksat me te uleta ne Shqiperi. Duke folur para banoreve te Bushatit, Basha u shpreh se kjo zone do te tregoje edhe njehere mbeshtetjen masive per PD dhe kandidatin e saj Zef Hila. Gjate kesaj vizite Basha mori garanci per mbeshtetje masive te kandidatit Hila, jo vetem nga te djathtet por nga te gjithe banoret e Bashkise Vau Dejes.