VOLTANA ADEMI: SË BASHKU DO TË BËJMË INVESTIMET E DUHURA NË KËTË ZONË. Ne Dajc, Voltana Ademi, e shoqeruar edhe nga kryetari I PD Lulzim Basha, ka ftuar te gjithe banoret qe te votojne ne 21 Qershor, te shprehin vullnetin e tyre me vote.

Nga ana e tij, Basha para banoreve te Dajcit, ka ftuar banoret qe te zgjedhin alternative me te mire, duke votuar Voltana Ademin. Gjate ketij takimi Basha ka marre mbeshtetjen e banoreve te Dajcit per nje vote masive ne 21 Qershor per Voltana Ademin dhe Partine Demokratike.