Kreu i PD Lulzim Basha ka publikuar ne facebook emocionet e vizites se tij ne Shkoder,mbremjen e 28 Nnetorit

Në Shkodër shkoj gjithnjë me gëzim, por sonte në festën e flamurit gjithçka ishte speciale në qytetin tim shumë të dashur. Bashkia e Shkodrës, me elitën artistike shkodrane dhe bandën muzikore të qytetit, organizoi një koncert të mrekullueshëm, të denjë për skenat prestigjioze europiane.

Ishin 2 orët më speciale të 105 vjetorit të ditës së pavarësisë! Faleminderit Shkodra! Gëzuar 28 Nëntorin