Kreu i Demokratëve ka bërë një thirrje të fuqishme sot në konventën e FRPD për marshim dhe protestë kundër qeverisë katastrofë sic e quan ai.

Basha në fjalën e tij në Pallatin e Kongreseve tha se përkujton 8 dhjetorin me nderim për të rinjt të rejat që ndryshuan historinë.