Qeveria po drejtohet nga trafikantët dhe bandat kriminale. Kështu iu drejtua kryetari i opozitës Lulëzim Basha demokratëve shkodran nga Postriba.Kryetari i PD Basha kërkoi nga demokratët shkodran dhe shqiptar që të gjithë sëbashku të çohen për të larguar nga pushteti atë që e quajti diktaturë e krimit.

Kreu i opozitës tha se vendi i Shqipërisë është në familjen e madhe europiane dhe jo mes bandave kriminale e trafikantëve që janë në pushtet.