Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha përmes një postimi në rrjetet sociale pohon se demokratet kanë zgjedhur të ardhmen, duke shtuar se shqiptarët duan ndryshimin.

Në një video të postuar në ‘Facebook’ nga takimi i djeshëm në Fier, lideri demokrat thekson se demokratët janë të çliruar nga e kaluara, dhuna dhe gjuha e urrejtjes.

“Demokratët janë të vendosur të sjellin një të ardhme më të mirë për të gjithë, të çliruar përfundimisht nga e kaluara, dhuna dhe gjuha e urrejtjes.”, shkruan Basha.

https://www.facebook.com/watch/?v=1081651519073117