Kryetari i PD-së Lulzim Basha, me anë të një postimi në “Facebook” ka publikuar një video nga hapja e mbrëmshme e fushatës së Partisë Demokratike.

Basha shprehet se ishte një mbrëmje e mrekullueshme, duke shtuar se të gjithë bashkë të sjellim ndryshim, që të fitojë Shqipëria.

Postimi i kreut të PD-së Lulzim Basha:

Ishte një mbrëmje e mrekullueshme!

Me ndihmën tuaj ne do të sjellim ndryshimin për të gjithë shqiptarët dhe do të fitojmë.

Së bashku për ndryshim.

Shqipëria fiton!