Kryetari i opozitës Lulzim Basha tha pas takimit me Metën dhe Bashën se janë angazhuar tre përfaqëuses të partive për të kërkuar një zgjidhje bazuar mbi propozimin hibrid dhe rekomandimin final të Venecias.