Kreu I partisë Demokratike Lulzim Basha pervec takimit me anetaret dhe simptazantet e kesaj force politie ne Bashkine Vau Dejës, ka zbritur edhe ne terren, ku I eshte drejtuar familjeve me ne nevoje ne kete zone. Varferi, veshtiresi financiare por edhe fatura abuzuese te energjise elektrike. Me keto fakte eshte njohur Basha ne Vau Dejës, ku ne disa zona te kesaj bashkie ka disa familje qe jetojne me me pak se minimumin jetik

Basha gjate bashkebisedimit me banore, ka deklaruar se vetem per te varfrit kjo qeveri nuk mendon duke I ftuar ato te besojne tek kauza e parties demokratike, e cila ne qender te saj ka personat e varfer