Basha:Rama s’do votim elektronik se s’manipulon dot votat

Kreu i PD Lulzim Basha në ditën e dytë të protestës para zyrës së kryeministrit Rama ka ritheksuar dhe një herë që kushti i vetëm për t’i dhënë fund sipas tij demokracisë ‘falso’ është garantimi i zgjedhjeve të lira dhe të ndershme. Ai është shprehur se Rama u ka ofruar popullit vetëm një fasadë. “Demokraci fasadë, s’ka rëndësi së çmendojnë qytetarët, votat shiten, siç ndodhi në Dibër. Arsim, shëndetësi, demokraci fasadë”