Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha, me anë të një videoje të shpërndarë në “Facebook”, shkruan se Rama kujdeset vetëm për veten.

Basha thekson se është koha për ndryshim dhe shpresë për Shqipërinë e shqiptarët.

Lideri demokrat vlerëson se Rama premtoi ulje të borxhit, ndërsa situata flet për realitet mjeran dhe një borxh publik të shtuar.

Basha shprehet se ka plan konkret që t’i kthejë Shqipërisë shpresën.

Postimi i liderit të PD-së Lulzim Basha:

Rama kujdeset vetëm për veten. Është koha për ndryshim dhe shpresë për Shqipërinë dhe shqiptarët!