TASCO, PREZANTON POLITIKAT PËR FORCIMIN  E KËTIJ BASHKËPUNIMI .

Asistenca Teknike për Organizatat e Shoqërisë Civile (TACSO) ka organizuar nje takim me organizuatat dhe shoqatat jio fitim prurese qe operojne ne rajonin e Shkodres. Tema e takimit ishte e fokusuar mbi forcimin e mardhenieve mes shoqerise civile dhe qeverise. Genci Pasko Drejtori i Projektit TACSO për Shqipërinë u shpreh se politika duhet te marre ne konsiderate projektet e organizatave dhe te bashkerendoje punet per nje zhvillim strategjik dhe te qendrueshem te vendit tone.
Projekti TACSO – Asistenca Teknike për Organizatat e Shoqërisë Civile – është një projekt rajonal i financuar nga Bashkimi Evropian që ka nisur zbatimin në vitin 2009 e që po zbatohet paralelisht në të gjitha vendet e Ballkanit Perëndimor e Turqi .

Artikulli paraprakREALI BËN REALITET ËNDRREN, MERR RODRIGUEZ
Artikulli tjetërTRAFIKU, RIKONSTRUKTOHET URA E BAHÇALLEKUT