Bashkëshortja e kryeministrit Edi Rama ditën e sotme ka marrë pjesë në pritjen e organizuar në Pallatin e Brigadave me rastin e 8 Marsit.

Si rrallë herë ajo ka marrë fjalën dhe ka folur kësaj rradhe mbi familjen dhe rolin e femrës në këtë ditë të shënuar.

Gjatë fjalës së tij ajo tregoi një përjetim shumë të bukur që i ndodhi mëngjesin e sotëm, ku i biri i saj, Zaho i ka thënë “ti mama Linda je shume e bukur” “Zaho sot me sinqeritetin e një bebeje më tha dicka që më befasoi, “ti mama Linda je shumë e bukur”. Aty më carmatosi dhe më bëri të mensdoj që fjala që kisha përgatitur ia vlente ta hidhja ne kosh dhe te mendoja që e nesërmja do jetë me diell e bukur si kjo ditë 8 Marsi”, -tha ajo