Nese ne qtytetet kryesore te vendit, Dita Makina eshte ulur kembekryq duke percjelle mesazhe sensibilizuese dhe aktivitete me te rinjte e qyteteve respektive qofte ne Tirane apo ne Shkoder, ne Bashkine Malesi e Madhe nuk eshte regjistruar nje gje e tille.

Askush nuk eshte kujtuar nga administrata e bashkise Malesi e Madhe, qe te percjelle nje mesazh te qarte ne kete dite, nje mesazh sa domethenes por edhe kuptimplote per drejtuesit e automjeteve, apo edhe per brezin e ri, cka ka bere qe qyteti i koplikut, te vijoje rutinen e perditshme. 

ASNJË AKTIVITET NUK ËSHTË ZHVILLUAR NË KËTË DITË

Nje apel I qarte, por edhe nje kujtese per administraten e re te bashkise, qe duhet ti kushtoje me shume rendesi mjedisit, sepse nje mjedis I paster, eshte nje mjedis me I mire per te gjithe ne.