Mbledhja e takses se infrastruktures dhe takses per ndertimet ne proces legalizimi paraqiten me problematike per zyren e te ardhurave ne Bashkine Shkoder .

Nje fakt i tille behet i ditut nga vete drejtori i ketij institucioni Blendi Gjylbegaj. Megjithate per drejtorin Gjylbegaj ne 6 mujorin e pare te ketij viti realizimi i planit tte te ardhurave paraqitet i kenaqshem, kjo fale mbledhjes se takses se pastrimit dhe gjelberimit. Drejtori Gjylbegaj thote se per te gjithe debitoret taksat vendore, si ndricimi, pastrami, gjelberimi, infrstruktura dhe ndertesa do te merren masat e duhura.

Artikulli paraprakGAZETA HOLANDEZE: FRROKU DO TË EKSTRADOHET VETËM NËSE I GARANTOHET SIGURIA
Artikulli tjetërMOSPASTRIMI I KANALIT VADITËS PËRMBYT 30 DYNYM TOKË NË BELTOJË