Te rregullosh nje pune dhe te prishesh nje tjeter. Kjo eshte menyra me te cilen Bashkia Shkoder realizon nderhyrjet per sa iu perket punimeve nentoksore edhe pse behet fjale per rruget me kryesore te qytetit.

Konkretish ne rrugen e Gjere, kryqezimin e deges apo rrugen Marin Bicikemi nderhyrja ne sistemin nentoksor jane shoqerur me prishje te asfaltit madje me hapjen e gropave te medha duke u kthyer ne nje problem mjaft shqetesues per te gjithe drejtusesit e automjeteve. Situate behet akoma me problematike kur demtimi I infrastructures eshte pikerisht ne kryqezime , aty ku edhe fluksi I automjeteve eshte mjaft I larte. Ne te trija rruget, per drejtuesit e automjeteve prishjja e asfaltit dhe hapja e gropave eshte e pashmangeshme, pasi ata ndodhen pikerisht ne mesin e korise apo ne rreth rrotullim. Nderkohe perballe kesaj gjendje, trumbetimi me te madhe I Bashkise Shkoder se prioritet kryesor ka permiresimin e infrastuktures mbetet nje flluske sapuni . Nderkaq keto pamjet faktojne edhe njehere se Infrastruktura e amortizuar nuk eshte realitet vetem i periferise apo rrugeve dytesore , por madje edhe ne zemer te qytetit te Shkodres