3 VAJZAT SHKODRANE NDERUAN SHKODRËN NË FUSHËN E MUZIKËS. Artemisa Mithi, Armela Mehmetaj dhe Klodjana Vata u priten kete te hene nga Kryebashkiaku Luka per ti falenderuar per nderimin qe i bene Shkodres me talentin e tyre ne spektaklin “Gjeniu i vogel”.

Nderkohe falenderimet me te medha shkojne per profesor Kujtim Alia i cili nder vite ka pergatitur breza te tere artistesh ne fushen e muzikes. 3 vajzat u vleresuan dhe u falenderuan per talentin e tyre, punen e madhe qe kane bere e mbi te gjitha per emrin qe i dhane Shkodres ne kete event muzikor per femije

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/eWaWjT4aAc4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]