OMI: OBJEKTIVI, BASHKËPUNIM PËR ZHVILLIM E SHKËMBIM MES DY VENDEVE. Bashkia E shkodres ka firmosur kete te premte nje marreveshje bashkepunimi me qytetin Shaoxing te republikes popullore te kines, bashkepunimi do te jete ne fushen e ekonomise, tregtise, shkences dhe teknologjise, cultures, arsimit, sportit, shendetesise, personelit etj.

Objektivi i kesaj marreveshje bashkepunimi mes shkodres e kines behet ne kuader te nxijes se prosperitetit te perbashket dhe zhvillimit dypalesh dhe per te lehtesuar shkembimin mes dy vendeve. 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/SVGoBsVNXwc?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakDUKAGJINI, PA PARA DHE PA INVESTIME
Artikulli tjetërTJETËR RAST ME EBOLA NË SHBA