Bashkia e Shkodres e ka ruajtur traditen e shtrimit të një Iftari me besimtaret muslimane, në kuadër të muajit të madhërueshëm të Ramazanit. Të mbledhur në një nga lokalet e qëndrës së qytetit verior, drejtuesit më të lartë të Bashkisë Shkodër, së bashku administraten e këtij institucioni, kaluan një mbrëmje të këndshme nën shoqërinë e përfaqësuesve të Myftinisë Shkodër.

Kryetari I Bashkise Shkoder Lorenc Luka gjate fjales se tij evidenntoi bashkepunimin qe prej vitesh ai ka pasur me myftinine gjate drejtimit te bashkise. Mtyfiu I Shkodres Imam Muhamed Sytari, vleresoi kontributin e kryebashkiakut Luka gjate 8 viteve ne krye te bashkise Shkoder. Yftaret gjate muajit te madherueshem te Ramazanit, japin mesazhe harmonie dhe solidariteti mes njerzeve por edhe institucioneve sic ishte rasti I yftarit te organizuar nga Bashkia e Shkodres