Me urimin për një jete më të mirë nën atmosferën e Krishtlindjes krerët më të lartë të Bashkisë Vau Dejës Kryetari Zef Hila dhe Gjoke Uldedaj anëtar i këshillit kombëtar i partisë demokratike kane realizuar vizitat e rastit ne ambientet e dioqezës së Sapes.Drejtuesit u priten nga Arqipeshkvi i zonës Mon sinjor Luçiano Avgustini . 

Pas kësaj vizite ata mbajtën edhe urimin tradicional me rastin e kësaj feste. Eshtë kthyer ne tradite tashme realizimi i vizitave nga drejtues te politikes dhe institucioneve vendore siç është Bashkia e re e Vau te Dejës me rastin e festes me te rëndësishme të besimit të krishtere.Me herët besimtaret e kësaj zone kishin mundësi te ndiqnin meshën e shenjte me rastin e festes se Krishtlindjes, te drejtuar nga Aipeshkvi Avgustini.