Pertej festimeve dhe drekave apo darkave pompoze, apo aktiviteteve me kengë dhe valle, Bashkia Vau Dejës ka zgjedhur një ide ndryshe per ti uruar të gjithëve festën e 8 Marsit.

Kryetari i Bashkisë Vau Dejës, Zef Hila i shoqeruar nga edhe nga anëtari i Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike Gjokë Uldedaj, kanë qënë pranë qendres sociale ne Barbullush duke i uruar të gjithëve Gëzuar 8 Marsin. Një formë ndryshe e urimit ndaj atyre personave që kanë nevojë më shumë se kushdo tjetër për mbështetje, ndërkohe që gjatë këtij takimi, kryetari i Bashkisë Vau Dejës i ka garantuar të gjithë se shtresat në nevojë do të jenë në vemendjen e administratës së Bashkisë gjatë drejtimit nga ana e tij