DREJTORI I TATIMEVE GJYLBEGAJ: TË LIGJSHËM SEPSE PAGUAJNË TAKSAT. As Bashkia Shkodër nuk merr përgjegjësinë totale për tregtarët e Rusit.

Sipas Bashkisë tregtarët e fruta-perimeve janë të rregullt dhe jo siç pretendon AKU se janë të paligjshëm. Këtë problem drejtori i tatim-taksave në Bashki Blendi Gjylbegaj e quan si një paqartësi mes institucioneve. Tregu i Rusit është kthyer në një përplasje institucionale. AKU përgjegjësinë ia lë drejtorisë rajonale te tatimeve dhe Bashkisë. Drejtoria Rajonale e Tatimeve thotë se këtë nuk e vendos AKU, ndërsa Bashkia Shkodër pretendon se tregtarët janë të ligjshëm dhe se vetëm AKU mund t’i bllokojë.

STAR PLUS TV

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/MbsRxyzdJk8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]